Welcome visitor you can log in or create an account

Poštujući vašu privatnost i prepoznajući značaj zaštite podataka o ličnosti privredno društvo Venturino d.o.o. vas obaveštava o svojoj politici privatnosti, u vezi sa korišćenjem sajta: www.evltn.com i vašim pravima, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Pristup sajtu i njegovo pretraživanje je slobodno. Venturino d.o.o. od vas ne zahteva da ostavite vaše lične podatke, osim ukoliko ne budete tražili pružanje određenih usluga ponuđenih na sajtu.

Pristanak za ostavljanje ličnih podataka lica mlađih od 18 godina daju njihovi roditelji ili staratelji.


KO OBRAĐUJE VAŠE PODATKE I ZBOG ČEGA?

Lice koje prikuplja, obrađuje i koristi vaše lične podatke je Venturino d.o.o. Venturino d.o.o. prikuplja vaše lične podatke u svrhu pružanja usluga, ponuđenih na sajtu, kao što su: kupovina putem sajta, praćenje porudžbina, e-marketing i sl. U zavisnosti od svrhe prikupljanja i obrade podataka o ličnosti, koja je napred bliže opisana, Venturino d.o.o. od vas može tražiti da ostavite sledeće podatke: ime, prezime, korisničko ime, e-mail adresu, kućnu adresu, grad, poštanski broj, državu i telefon. U napred navedenim slučajevima Venturino d.o.o. prikuplja i obrađuje vaše lične podatke isključivo na osnovu vašeg pristanka.


SIGURNOST PODATAKA

Venturino d.o.o. je u obavezi i garantuje da će u svakom konkretnom slučaju vaše lične podatke obrađivati savesno, pošteno, uz primenu odgovarajućih mera zaštite u cilju sprečavanja neovlašćenog obelodanjivanja i zloupotrebe vaših ličnih podataka, a u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.


VAŠA PRAVA

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost, ako zahtevate ispravku, dopunu, ažuriranje i brisanje podataka, kao i da opozovete pristanak za obradu vaših ličnih podataka to možete učiniti putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona +381 31 896 741. Politika privatnosti se odnosi samo na korišćenje sajta: www.evltn.com i važi samo za teritoriju Republike Srbije.

 

 

NAŠI MALOPRODAJNI OBJEKTI

 • Arilje, TC Vojvode Stepe 1
 • Ivanjica, Boška Petrovića 27
 • Lučani, JA 10
 • Raška, Dušanova 16
 • Subotica, Korzo 9

PARTNERSKI OBJEKTI

 • partnerski objekti

PRATITE NAS 

  • facebook icon
  • instagram icon
  • youtube icon